Velkommen!


Hvis du vil genvinde din velvære i din dagligdag er du landet det rigtige sted.


Inkontinensproblemer og frygt for din fødsel og alle smerterne ved at føde er noget som jeg har selv oplevet.

 


Owner of Femisense

Det hele faktisk startede i 2009 da jeg var på en messe for børn i Tyskland. Jeg var højgravid, men klarede alligevel at gå mange kilometer mellem standene.


På messen mødte jeg for første gang de producenter af Bodyclock og Snuza. Jeg var først lidt skeptisk med fødselsTENS apparatet og om det ville virke, men jeg fik et testapparat med hjem, som jeg kunne teste, da jeg skulle føde. Jeg fik også en Snuza babyalarm, som jeg kunne prøve på min dejlige baby efter at han kom til verden.Min oplevelse af produkterne
Jeg syntes, at det var fantastisk at bruge fødselsTENS under fødslen, som ikke kun lindrede mine veer, men også gav mig en følelse af at være i kontrol under fødslen.
Det var min tredje fødsel, så jeg havde prøvet at føde uden fødselsTENS og kunne virkelig mærke forskellen i forhold til de første to gange, hvor jeg havde født uden smertelindrende midler.


Efter at jeg havde født min søn, prøvede jeg babyalarmen Snuza, som hjælper bekymrede forældre med at overvåge sin baby. Snuza virkede 100% på min lille baby, mens han sov og jeg kunne slappe af i ro eller tage mig af mine to andre børn. Jeg havde nok at se til med tre små børn.


Jeg vidste heller ikke hvad inkontinens var før jeg havde født mine tre drenge. Da jeg fandt ud at Bodyclock også havde bækkenbundstrænere, syntes jeg det var en super god ide at tage det med i min porteføjle...så enkelt er det! Jeg ville gerne hjælpe andre kvinder i samme situation som mig, da jeg fandt ud af hvor meget produkterne hjalp mig og lettede min hverdag.Mere om mig
Jeg er halvt fransk halvt islandsk og er gift med en dansker. Sammen har vi tre energiske drenge med 2 års mellemrum (ja, det ligner nogle gange en børnehave hjemme).
Jeg har lige passeret de 40 år og har nu boet i Danmark i over 10 år. Vi bor på indre Østerbro i København og elsker bylivet.


Jeg har prøvet alle produkterne, som jeg har i min butik (ok...måske ikke bækkenbundstræneren til mænd), så jeg vil altid kunne hjælpe dig med at finde det rigtige produkt, der passer til dine behov.


Ring til mig på min mobil: 28 77 39 07 eller send mig en email på info@femisense.dk hvis du er i tvivl om hvilket produkt, der passer bedst til dig eller i det hele taget hvis du har selv det mindste spørgsmål.

Mit mål er at vise andre kvinder, at der findes løsninger til at forbedre din velvære. Og at du ikke skal leve med din inkontinens eller have smerter under fødslen.


KH

 

Christine Blin


 

Femisense

Kirsebærbakken 14

2830 Virum

CVR: 33596545 (datterfirma af MUU Aps)